K-Active Hungary Kft Nagyhegyesi TAKARMÁNY Mezőgazdasági, Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Nagy Lajos Fogtechnika Borsod-Ponyva Kft. Lighttech Lámpatechnológiai Kft. 105 Tűzvédelem Kft SÁMSON 2000 Értékesítő , Beszerző és Szolgáltató Szövetkezet Szombathelyi Egyházmegyei Karitász Gulyás András e.v. Plusz Haszon Könyvvizsgáló Kft. Farkas Ferenc AUTÓFERRO Szövetkezet Szilvi Bolt élelmiszer és Virágbolt - Majosháza Euvitis Kft Kikerics Vendégház, Mérnöki tevékenység ANDOCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Kompolti Gumiszerviz Zagyvaszántó Metálmaró Kft. Lingurár-Ép. Kft. TERVILL Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. East-Office Kft Geo-Stat Kft. Mezőkovácsházi Vízmű Kft. Dr. Szabó Laura-Ügyvéd Carila Termékgyártó és Kereskedelmi Kft. Fugli Autószerviz Kft Geotop Földmérő és Ingatlanrendező Bt. LYL FITOTÉKA Bioház Bandur és Fia Kft. Spéci Pack Kartondobozgyártó Kft. Lantos Borbála - Gyógytornász. Az Éden Kapuja Központja Hotel Slovák *** Marcipán Cukrászda Vadna Község Önkormányzata Fuvarozás Kecskemét - Kiss András Zoltán E.V Vízöntő Gyógyszertár Wolf Patika Plesaform Kft ERENDÉ BT. Egyeki Szöghatár Nonprofit Kft. Dr. Takács Ibolya szemész adjunktus DR. KULCSÁR DÁNIEL UROLÓGUS FŐORVOS Margaréta Gyógyszertár Kamaraerdei Kerekerdő Óvoda Kisföldes Fagyizó és Sörkert. Csanádalberti Község Önkormányzata Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium Márton-Bau Kft. Zártechnika Kft. AUTOMATA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS Kft.

Hús-Csarnok 2000 Kft.

Kategória: Húsipar

Cím2252 Tóalmás, Fő út 148.
Telefon+3629/427-381
Fax+3629/427-381
Emailtoalmas@huscsarnok.hu
KulcsszavakÉlelmiszeripar, Húsfeldolgozás, Húsüzem, Hús Nagykereskedelem, Füstölt Sonka, Kolbászkülönlegességek
CéginfoA Húscsarnok Kft. a magyar húsipar egyik kiemelkedő hagyományokkal rendelkező képviselője. A cég fő profilja a hagyományos, lassú pácolással készülő és kőfüstölőben hideg füsttel füstölt sonkák, és húskészítmények, füstölt kolbászkülönlegességek gyártása. A tradicionális, hagyományos technológiából és alapanyagokból következik, hogy a húskészítmények gyártása során a feldolgozó nem használ adalékanyagokat (színező, ízfokozó, zsírmegkötő, stb.), allergén anyagokat, tej- és gabonaszármazékokat, allergén fűszereket (zeller, mustár).



Kiemelt kategóriák