Áporka Község Önkormányzata Dunakanyar Takarékszövetkezet CSAPÓ 94 Film és Videó Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. Országos Fémipari Ipartestület SchiAb Kft Fertőrákosi Általános és Művészeti Iskola Dr. Süveges Ágnes Timavill Kft. Daruzás Seres László Egyéni Vállalkozó Kispál és Fia Autó és Gázautó Szerviz Dr. Dulai Ilona-Háziorvos Kancz István közlekedés- és közmuépíto egyéni vállalkozó Decibel Kkt. X-R Kft Szanka Autószerviz Orosács-Duó Bt. VM Musztáng Kft Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Ördögh Kertészet Stella Katolikus Egyházi Üdülő Tóta Tibor - Villanyszerelő. Füredi-Med Bt. Sióréti Szabadidőközpont és Lovas Egyesület Hermánszeg Község Önkormányzata Szegedi Zsidó Hitközség Szeretetotthona Pilátó Temetkezési Kft Hajnal István e.v. Zsongorkő Gyógyszertár - Pécs. Bak-Ter Kft. Cserna Ildikó - Társasházkezelés Budai Irgalmasrendi Kórház Erparker Bt. Mizse-Kert Kft. Dento-Cor Medical Kft. Állatgyógyászati Bt. Kalocsai Szent István Gimnázium Tanulóifjúságáért Alapítvány Áramlás Kft. Prímakolor Kft Koni Bt. Medicus-Tax Kft. Dr. Kováts és Dr Csabai Bt. Dr. Márkus Margit Purtech Kft. Pákozdi-HÚS AGA-PÉ Osztozó Szeretet Alapítvány Gyöngyfa Községi Önkormányzat Autósbolt Express Járműalkatrész Szilágyi László - Árufuvarozás Viharsarki Permetező Kft Szentendrei ÁRVÁCSKA Állatvédő Egyesület

Schieszl Borház Kft.

Kategória: Borászat

Cím2011 Budakalász Budai út 83.
Telefon26/340-465
Fax26/341-938
Emailschieszl@invitel.hu
KulcsszavakHalételek, Vadételek, Szárnyasok, Vegetáriánus ételek, Diétás ételek, Gyerek étlap, Kemencében sült ételek, Grillezett ételek, Családi rendezvények, Üzleti ebéd, vacsora, Rendezvény, Esküvő, Bemutatók, prezentációk, Borkóstolás
CéginfoPincészetünk Pincészetünben a fehér és rosé borainkat zárt rendszerű, hűtött, reduktív eljárással állítjuk elő. Ügyelünk arra, hogy a bor ne érintkezhessen levegővel, ne történhessen oxidáció. Ez komoly technológiát igényel, melynek célja a gyümölcsös aroma megőrzése. Vörösboraink hagyományos módon, héjon erjesztett technológiával készülnek, ahol a borok 3-4 hónapos barique-lás után kerülnek palackozásra. A barique-technológia lényege, hogy az újbort tölgyfahordóban érlelik, így a bor sajátos illattal és ízzel gazdagodik. Arra törekszünk, hogy a borban oxidációs folyamatok menjenek végbe. A gyümölcsös aroma oxidálódik, helyette a bor egyéb belső értékei, teste kerül előtérbe.



Kiemelt kategóriák