Szellei és Társa Bt Mészáros László E.V. Kékes szemvizsgáló Szalon Balmazújvárosi Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. Benkovics Kft Grafovill Kft. Szilvi Bolt élelmiszer és Virágbolt - Majosháza Új-Szignó Négyek Kft Salgó-Tek Kft. Horvia Redőny Fugli Autószerviz Kft Éva Kozmetika HOR-SZER BT. Mon-Kont Bt. Fülöp Kert - Kertészet, Kertépítés-Fertőszentmiklós Szimikron Ipari Kft. FVM ASZK Szakképző Iskola - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégium, Gyöngyös-Mátrafüred Agria Retur Vendégház Finom Füvek Bt Hart József Mester-Taki Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Mindszenty Ifjúsági Ház. Kővirág Vendégház - Zirc Bagi Kártevőirtás Felgyő Község Önkormányzata B-H-S-4 Könyvelő Iroda Holcz-Kom BT Dr. Svéda Anita Tüdőgyógyász Ficak Magánóvoda és Gyermekstúdió Abaújszántó Város Önkormányzata MANDRAGÓRA GYÓGYSZERTÁR Viktória Gyógyszertár - Iregszemcse. Bútorgyártás Hódmezővásárhely - Herczeg Lajos E.V. Entra-Sys Kft. Faipar - Facenter Kft. Hell-Men Ép Kft. Rollsplit Kft Panyolai Szilvórium Zrt. Helikon Bútor Dr. Harsányi Ágnes közjegyző Polainé Marek Valéria E.V. Akku 96 Kft. Bodamo Kft Alt & Dor Kft. K.G. Kft. P-Trailer Bt. Kertitér Bt. Ipolypart Ápoló Gondozó Otthon és Rehabilitációs Intézet Liget Gyógyfürdő és Kemping Fehér Kakas Vendéglő - Martfű

SZEGEDFISH Kft.

Kategória: Húsipar

Cím6728 Szeged, Nádvágó út 2.
Telefon+3662/461-444, +3662/469 107,
Fax+3662/469 109
Email j.sztano@t-online.hu
Webwww.szegedfish.hu
Kulcsszavakmezőgazdaság, mezőgazdaság, tógazdasági haltermelés
CéginfoA SZEGEDFISH Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Kft. fő tevékenységi köre a tógazdasági haltermelés. A Szeged várostól ÉK-i irányban elhelyezkedő szikes legelőkön 1930-ban Hatolykai Pap István tervei alapján kezdődött el a tógazdaság építése, amely az elmúlt évtizedekben történt fejlesztések eredményeként közel 2100 hektáros halastórendszerré fejlődött. Köszönhetoen a különleges földrajzi adottságoknak (mikroklíma, talajadottságok, kedvező vízellátás, stb.) valamint az itt dolgozó mérnökök kutatómunkájának, a tavakban előállított halak kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. A körtöltéses halastavainkban a következő halfajokat termelünk a HACCP Élelmiszerbiztonsági rendszer alapján, szigorúan ellenőrzött technológia szerint:ponty, harcsa, amur, busa, csuka



Kiemelt kategóriák